Over Jubal

Jubal Zwolle bestaat uit verschillende groepen enthousiaste muzikanten die het publiek willen vermaken met eigentijdse muziek en verrassende shows!

Jubal Zwolle

Jubal is een vereniging met een lange historie, opgericht 1 februari 1951, waar momenteel verschillende groepen muzikanten zich inzetten om het publiek te vermaken met eigentijdse muziek en verrassende shows. Jubal Zwolle heeft, mede door de originele kleding een stoere en eigentijdse uitstraling.

Jubal Zwolle bestaat uit verschillende onderdelen:
de STaDSBaND;
Show en Machingband(momenteel niet actief);
Victory Drumline;
Sinterklaas Muziekband;
Academie.

Alle groepen hebben zowel Brass(blazers) als Percussie(Drum sectie).
De brass bestaat uit koperblazers (trompetten, trombones, baritons en sousafoon) en houtblazers (saxofoons, fluiten en klarinet).
De percussie heeft we high-tension snares, quints, cymbals en bassdrums in verschillende maten.
Samen zorgen ze voor de typische 'Jubal look-and-sound'.

logo Jubal Zwolle blauw
jong jubal lasergamen.jpg

Vereniging voor jong en oud

Jubal is een gezellige vereniging voor jong en oud. Naast de wekelijkse repetities organiseren we ook samen leuke activiteiten. Ieder jaar hebben diverse activiteiten zoals een inspiratie kamp, jeugdactiviteiten en hebben een zomer-BBQ.
Hoogtepunt is natuurlijk ook ons jaarlijkse inspiratie kamp: hard trainen voor de optredens, maar ook veel ruimte voor spelletjes en gezelligheid.

Optredens

Tijdens optredens speelt Jubal Zwolle altijd in op de wensen van de organisatie; van diverse shows die het publiek aangenaam verrassen, tot een passend tempo optochten. Tijdens optredens nemen de divisies Jubal Zwolle het publiek mee op reis door een pakkend muzikaal repertoire en choreografische hoogstandjes.

Door de variaties in stijl en muziek is Jubal Zwolle inzetbaar voor allerlei evenementen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan:

  • muzikale opvulling van diverse events
  • we treden graag in overleg met organisaties over mogelijkheden
  • etcetera.

Opleidingen

Jubal Zwolle heeft een eigen opleidingsprogramma "De Academie". Wij hebben lesaanbod voor zowel gevorderde als beginnende muzikanten, zodat iedereen muziek kan maken op zijn of haar eigen niveau. Heb je nog nooit een instrument bespeeld of bespeelde je wel een instrument maar heb je daar een aantal jaren geen tijd voor gehad? Iedereen is welkom om bij onze vereniging de draad (weer) op te pakken.
Kom vooral ook kijken tijdens onze repetitie. Iedereen is altijd welkom

2

dec

Sinterklaas Muziekband El Jubal

Hoofddorp

3

dec

Sinterklaas Muziekband El Jubal

Hoofddorp

18

mei

1000 jarig bestaan Willingen-Eimelrod in Duitsland

Willingen-Eimelrod Duitsland