Over Jubal

STDSBND Jubal Zwolle is een enthousiaste groep muzikanten die het publiek wil vermaken met eigentijdse muziek en verrassende shows!

Jubal Zwolle

Jubal is een groep enthousiaste muzikanten. Zij zetten zich in om het publiek te vermaken met eigentijdse muziek en verrassende shows. Jubal Zwolle heeft, mede door de originele kleding een stoere en eigentijdse uitstraling.

Jubal Zwolle bestaat uit twee onderdelen, de brass en de percussie. De brass bestaat uit trompetten, saxofoons, fluiten, trombones, baritons en sousafoon. Bij de percussie hebben we high-tension snares, quints, cymbals en bassdrums in verschillende maten. Samen zorgen ze voor de typische 'Jubal look-and-sound'.

ik toon 4.jpg
jong jubal lasergamen.jpg

Vereniging voor jong en oud

Jubal is een gezellige vereniging voor jong en oud. Naast de wekelijkse repetities organiseren we ook samen leuke activiteiten. Ieder jaar hebben we een showcase, zomer-BBQ en de kinderen in de Kinderraad organiseerden afgelopen jaar een disco, filmavond en lasergame. Hoogtepunt is natuurlijk ook ons jaarlijkse kampweekend: hard trainen voor de optredens, maar ook veel ruimte voor spelletjes en gezelligheid.

Optredens

Tijdens optredens speelt Jubal Zwolle altijd in op de wensen van de organisatie; van diverse straatshows die het publiek aangenaam verrassen, tot een passend tempo bij praalwagens. In taptoeshows neemt Jubal Zwolle het publiek mee op reis door een pakkend muzikaal repertoire en choreografische hoogstandjes.

Door de variaties in show en muziek is Jubal Zwolle inzetbaar voor allerlei evenementen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan:

  • muzikaal vermaak bij het openen van winkels en bedrijven;
  • muzikale opvulling van diverse events
  • etcetera.

Opleidingen

Jubal Zwolle heeft een eigen opleidingsprogramma de STDSBND academie. Wij hebben lesaanbod voor zowel gevorderde als beginnende muzikanten, zodat iedereen muziek kan maken op zijn of haar eigen niveau. Heb je nog nooit een instrument bespeeld of kun je al wel spelen, maar heb je daar een aantal jaren geen tijd voor gehad? Iedereen is welkom om bij onze vereniging de draad (weer) op te pakken. .